SOFIA BIANCO


Sofia Bianco wil zich graag onderscheiden in de Nederlandstalige muziekbusiness en haar half-Italiaanse afkomst laat zich duidelijk gelden. Haar nieuwe single ‘Speel het spel’ is Nederlandstalig met een internationaal tintje.

Half Italiaans

De geboren Amsterdamse heeft besloten om dit jaar professioneel aan de slag te gaan in de muziek. Zij benaderde Bram Koning (componist/tekstschrijver) om haar te helpen en te begeleiden. Door haar half-Italiaanse afkomst, kwam ze al vrij snel met een Italiaanse liedje, waarop Bram een Nederlandse tekst heeft geschreven. Dit resulteert in haar debuutsingle ‘Speel het spel’.

De muziek speelt al jaren een grote rol in haar leven. Opgegroeid met haar oma Gracia Gomez die haar hele leven zong in binnen- en buitenland. Het zingen werd er letterlijk en figuurlijk met de paplepel ingegoten.

Eigen carriére

Maar nu is het tijd voor haar eigen carrière. ‘Speel het spel’ is dan haar debuutsingle, maar er wordt ook al vooruit gekeken. Dit jaar zullen er nog twee singles verschijnen van Sofia want ze wil beslist geen ééndagsvlieg worden.

 


VIDEO CLIP.