ARTIESTEN

The Soca BoyVan B King – The Soca-Boy laat weer van zich horen met een vernieuwde versie van de in 1996 uitgebrachte single "Lik maar aan mijn Lollie", nu met de nieuwe titel "The Lolly Song". De flamboyante MC, die wereldfaam behaalde met het nummer "Follow the Leader".
DJ Manu MoonDJ Manu Moon is jong en een waanzinnig getalenteerd allround DJ die in een korte tijd naam heeft weten te maken in de randstad. Hij begon zijn DJ carrière een aantal jaren geleden als een openings DJ bij club VIP in Rotterdam. In een korte tijd heeft hij zich ontwikkeld tot 1 van de vaste DJ’s in club VIP.
Sofia BiancoSofia Bianco wil zich graag onderscheiden in de Nederlandstalige muziekbusiness en haar half-Italiaanse afkomst laat zich duidelijk gelden. Haar nieuwe single ‘Speel het spel’ is Nederlandstalig met een internationaal tintje.
L.C.G.L.C.G. is een internationale Engelstalige rapper, producer & songwriter. L.C.G. staat voor "Loyalty, the Center of Greatness". Deze filosofische betekenis uit zich in zijn dagelijks leven en in zijn muziek. Zijn muziek en teksten zijn positief, realistisch en opbeurend.
CB MiltonClarence Bekker werd in de jaren ’90 bekend als zanger onder het pseudoniem CB Milton met eurodance-nummers als Send Me An Angel en Show Me The Way. Tegenwoordig woont hij in Barcelona, waar hij betrokken raakte bij het project Playing for Change.
OG RipJerrel Roosburg ook wel bekend als OG RIP is een engelstalige rap artiest. Een real OG, deze haagsche artiest heeft zijn naam te danken aan zijn rauwe raps en realistische teksten over het straat leven in Den Haag.
SmitjeFabio Smits. ook wel bekend als Smitje geboren in Recife (Brazilië). Hij werd als baby geadopteerd uit Brazilië en is momenteel woonachtig in Gennep, Limburg.
Master HumpaMasterhumpa Entertainment. Het zielenkind van Humphrey Waalring. Het begon als een kleine optreden met alleen een simpele masker is nu uitgegroeid tot een show met volledige robotpakken, predators, brassband, stelten lopers etc.