Over ons

Hit Back Records is een entertainment bemiddelingsbureau met jaren ervaring in de media en entertainment branche. We beschikken over een breed internationaal netwerk met tal van entertainers in diverse genres. Van beginnende  artiesten tot gevorderde muzikanten, van dansers en dansgroepen tot rappers en allround dj’s, van een robot act tot soul, pop, reggae en coverbands. Uiteraard beschikken we ook over zangers, zangeressen en singer-songwriters.

 

Door de jaren heen hebben we entertainers kunnen leveren aan diverse organisatoren (opdrachtgevers) in binnen en buitenland van festivals tot buurtfeesten, van trouwpartijen tot verjaardagsfeesten, van bedrijfsfeesten tot club feesten. Ons expertise ligt dan ook bij het bemiddelen tussen opdrachtgever en entertainer. We ondersteunen bij vraag en aanbod. Het aanbieden van entertainers aan de hand van de wensen en budget van de opdrachtgever.

Hit Back Records onderscheid zich van de rest doordat er gekozen is om niet klakkeloos entertainers op de website te plaatsen. Door de hoeveelheid entertainers binnen ons netwerk is het niet alleen onmogelijk om iedereen uit te lichten op ons website, maar het  wordt onoverzichtelijk voor opdrachtgevers om zich door tientallen entertainers te moeten worstelen. Op deze manier krijgen alle entertainers een gelijkwaardige kans en positie binnen de organisatie. Het ligt puur aan de wens en het budget van de opdrachtgever wat voor soort entertainer ze willen en wat aansluit bij hun evenement. Aan de hand daarvan gaan we in ons portefeuille op zoek naar de juiste entertainer. 

 

Hit Back Records is selectief en kritisch met betrekking tot het bemiddelen, het leveren van kwalitatieve goede entertainers is een must.